Thursday, 22 March 2012

oh my dear sis (~_~)

to0 my dear sis,,,,
dont be sad coz of your result okeyh,,,
i dont want u cry , get pain becoz of that,,,
dont wory,u have another way to0 catch your ambitions rix??
dont 4get that u have me beside u,,,
i'll always here 4 u...
juz name it,i'l get it 4 u,,,
u r my dear sis.,,i'll always thinks about u,,even im in clas,in hapy,in sad,o in pain

kecewe,,,(-_-')

huntong nyer aq skunk,,ary2 makan aty..(~_~)
tu la kn,,sape soh sebok2 cerite ade admire kt seme orang kn,,
kn da kne ngage,,,,sadis tol la,,huhuh
tp aq memg konfident aq men2 jerk,,,xde la betol pon
mungkin sbb terbawe2 perasaan,,n jenis yg senang beremosi,,aq ley pulak feel laen
ape la nk jadi ngn aq ni,,, PAKWE ORANG kotttttttttttttttt
x kn la aq x phm kt dahi dy ade tulis no enty??
hahaha,,ape aq dulik!da minat(ni kate aty yg jaat)
yg bek plak kate,,," azie,,ko tu pmpn,,x kn nk keja laki kot"
so,,,the conclusion is,,lupe kn MY ADMIRE 
carik mangse baru,,,opppsss!!!
bende tu x kn terjadi lg la,,
da x maw giler2 da,,,aq nk jd matang la sikit,,,
x maw jd budak2 lg,,,da besa kn,,,hehhee
mule kn hidop baru esk,,,
amin,,(~_~)

Sunday, 18 March 2012

inilah insan2 yg x kenal erti penat,,,(@_@)

lepas balek bj,,,,kami2,,dok lepak kt foyer restu..sape kami2 tu???ha,,ni dy...
ha,,,ni la dy,,," nurr arezie.. adora carissa..de luffy..yusz idrus"
xde keje kn,,,padahal tapak kamilepak tu bru lpas abes pgrm smart solat,,
kami ley plak dok lepak kt situ mel dengar lagu,
anak baik,,memg mcm ni kn,,hahahah,,
betuah2,,,slmt la x kne gegar ngn sape2 kn,,
eyh!! ingt ostel ke warden nk men gegar2 ni,,xde nye la da kt u ni,,
muke bahagie sngt kn,,??
motif??sbab tengah korek pasal admire dy kn,,
betuah kwn aq sorg ni,,
t kawen belah laki wt kt jakarta,,
nmpk nyer awal2 aq kne save duit nk beli tiket flight ni,,(~_~)
ciri2 kwn yg bek kn,,sapot kawann g kawen ngn owg serumpun,,hahah
huntong la yg kt blakang tu kn,,,
sebok men warcraft ng game bola kn,,
awek ngh kt stadium tgk bola,,yg dy nye men gem bola,,hahahha
ape pon x boley~~~(-_-')
saye sukeeeeeeeeeeeeeeeeee sangt1000x 
pic ni,,,smrt kn,,,mungkin sbb i nmpk mcm model dlm tu,,tu yg i suke,,hehe
motif la sngt kn,,tp nk wt cm mne,,da memg aq ske pic ni,,,
'sayang ku jang kau persoalkan siap dihati ku..
terukir di bintang di kepale ku tnde ku sedang pening'
sdap x aq ubah lirik,,heheh,,,
sdapkn,,,msti la,,budak comey manis ni yg ubah knnn,,
p/s: sile jeles yerkkk(^_~)
alamak!!! ter upload pic ni pulak,,hahaha
bukan ape,,saje nk komen sket,,(^_^)
smart pulok si monkey ni pakai spect,,
ni biase muke no feeling je (orang2 la kte kn) 
nmpk matang n muke bru ade feel
mcm syuk membe aq lg sowg,bile la ni dy pkai spect,
muke dy mcm ade aura lah,,hehhee.. >,<
dalam aty : mati la klu mangkok ni bce blog n n tgk aq jual photo dy
wish: jgn la dy plangkong aq t,,hahaha
tp aq peduli hape,,,my blog right???






jalan2 carik ketenangan,,,



semalam,,aq kuag bukit jambol seperti biase,,,da jadi rutin kot,,stiap ujong mgu msti ke sane larr,,
tp pegi ngn orang2 yg same n ade yg x sme jugak,,,(~_~)
oley kerane aien ngn ayu lmbat smpi,,aq p la dlu kt KFC,,maw x yer,,lapaq ni,,,pulok tu ade org nk blanje kn,,lg la meriah mk nk mkn,,hahahahah,,,tq yer yusz,,,da blanje beta mkn,,,kuang3,,
then pas tu g poluper puler,,,
saje habis kn baucher,,,memg ngek la time tu,,hahha
awak!!!
awak suke saye x??
haha...pelik la klu aq tnye owg lagu tu..
jatoh tu saham i~~~
i do no how to say,,but the real nur azie is back..(~_~)
means? aq kmbli mnjadi seorang yg ego,,x maw da terkinjer2 keja lelaki
oppp???? ye ker?betol la,,wlupon pkwe sndri ( future)
tpklu dtg giler tu,,memg perkare yg x di jangke la yerkkk
isyh!!! sbb novel ni aq abes kn baucher...
nk beli buku ni~~~ sedap kn tjok dy??
wannadance with you,,,>,<
tp jln crite dy mcm x bes,,sbb tu aq x beli,,tp aq beli bnde ni,,
wlu pon da pnh bce,,tpi bli jugak!
alamk!! senget la pic ni,,,ngek mcm tuan dlm pic,,hahaha
ngah merajok kottt ngn awek,,,tp dok tarik buku2 cnte,,,
ape nk jadi~~~
hoi!!!!!! itu la ayat mase pic ni di petik,,,(~_~)
x sengaje terrrrr
p/s bile si katon mule berbicare,,ahaahah
ini la agenda utama beta,hahahah
sambil menunggu bas,,,oh,,,bas x maw mari2!!!
tp kami tetap comey bile bersantai begini,,
men redah je kn,,,duduk sembarang je kamikn??hehe
ap2 la nyah!mak da penat da time ni





Friday, 16 March 2012

tari menari

mlm td g dewan budaye,,, (~_~)
motif???? tgk my frenz "de luffy" men joget2 ats pentas,,, >,<
mule2 kami tipu dy,,kami ckp kami xp,,,dy x taw kami da doq tecangok kt dpn DB -_-'

ni name nye mengambil kesempatan di dalam kesulitan
dlm gelap pon kami smpt lg bergambar kn,,
ni la membe2 yg g mlm td,,,sara n faizah( adorra carissa)
kami g smate2 nk tgk sape???
tgk budak ni ler~~~
lain muke mmbe aq sorg ni bile da bermake up,,
hahahhaha >,<
tersenyum simpol la dy kn??
maw x nyer,,,dpt wt bnde yg dy ske kn,,,
menari,,,is de luffy,,de luffy is menari,,, (~_~)
tp sy yg jeles sbb xdpt sme2 doq ats pnts tu
ni la tarian thai,,,bes tw,,,
seronok tgk depa doq menari
tapi yg ni lagi best!!!
hahahaha,,,sbb nyer???
de luffy pakai bju ni...
kelaka kn???
mawx nyer,,selame ni tgk de luffy sopan je,,tutop aurat
kadang2 pakai bju lengan panjang,,
la ni???? dy ley pakai cawat plak,,ayoyo~~
hahah,,,ape2 pon ,,,SELIPA JEPON dy yg mahal tu,,,

tahniah la ye adikarma,,persembahan yg menarik sangat2 last2 skali,,,
perbezaan ketinggian yg sangat ketare,,kehkehke
balik kami singgah KFC,,melantak!!
lapa gler kot time tgh tgk persembahn tu,,,
smart x saye...hehhe,,,, ade aunty tu kate kami2 comey,,
kembang saye,,,.>,<

 sorry yer 'de luffy'
pic curik!! hahaha
ni aq letak pic yg aq amek curik2 yer
dlm memory yg aq bg ko xde kn,,hehehe (~_~)



Wednesday, 14 March 2012

kelapar,,,,(~_~)

di pagi yang indah ini,,
perot ku meragam2,,
motif????
makan!!!!!!!!! lapar,,,huhuhu
nk mkn,,tp x maw mkn kt cafe,,
nk domino's pizza,,,
sbb dy sedap,,
tp apong da x keje kt situ lg da,,
x bes la t,sape nk lyan aq kt tipon,,( miang kejap)
eahh,,,tp x pe kn,,,(~_~)
xpe la,,mgu dpn la aq g beli,,,
harapan setinggi gunung,,maw makan domino
adekah akan jadi kenyataan..(~_~)
isyh!! kne jd kenyataan jugak,,
sbb nk belane aziz ni,,heheheh

penat!!!

awak! awak tw x sy ni tengah bosan???
x kn,,ape yg awak tw???
ape dy yg awk tw???
awk cume tw jd mcm ni kn,,,
 ikot ske aty je kn nk kcu owg,,
taw x,,sy penat n x ske,,,
kn da bg isyarat,,
"jangan ganggu,,x paham ker ?"
nk kne jd mcm dlm pic ni ker,,
x maw la,,
penat lahhh
i really2 need my time tw!!
ahhhhhhhhhhhhhhhh~~~~~~~
malas da nk pk,,(-_-')



Tuesday, 13 March 2012

continue o stop ..(@_@)

ohhh~~~~ diri ku di awang2'an,,,punce,,,???
hati mule berbelah bagi,,,knp???
sbb da x maw berKELANE da~~~
hahaha,,,
ala~~ nk amek ko-k laen la sem dpn,,like tarian ke,kelestarian ker,,
kn bes,,,x ya g kawad!! mala da nk kwd!! budak kwd men2,,x mcm kt skul dlu,
dlu kt skul bes la kawad,ni kt sini,,hampehhhhh...
ni la rupe diri ku yg sedang di lande badai
time ni la ngh doq pikiaq,nk drop x sem dpt,,
tbe2! bile mx pndpt embon,,dy kte mungkin x ley,
una pon ckp,,t kne sah kn 2 unit yg akn msok tu,,mungkin payah,,huhuhuhu..(-_-")
ala,,,da x maw berkelane,,,
nk swiming plak,,nk jugak test dancing ker,,
ala,,,,x maw kelane,,,(giler jap!)
ni la status yg aq wt kt fb,,x maw tag kelana,,tkot kne bom!
haha,,,ngek kn aq,,
tapi punye la haru,
my dear best jiran as frenz dok komen bukan2 plakkt status ni,,
tahniah,,ye eiqa syafiqah
aq tw ang g deactive fb ang,tp ni ha,aq da snap pic ni dlu sblom ang deactive,,
so,,pdn la ngn muke ang,,hahaha(gelak jaat sat)
 ha,,, hamek ni,,uhuhuhu

oh hati,,,aq nk drop,,
ya Allah,,tunjuk kn la aq ke jalan yang benar,,
jika memg btol KELANA jodoh aq,,buke la aty aq untk dy,,
klu xde jodoh,,CEPAT PUTOS KN KAMI..(^_^)
amin,,,



Monday, 12 March 2012

alahai my dear aunty (-_-')

alahai,,,,comot nye muke budak comey ni,,>,<
hahah,,,msk bakol angkt sndri la pulak kn,,
ni kawan nk crite ni...
about my aunty la,,
dlu dia di pihak saye,,tp skunk knp dy di pihak LAWAN!!
hahaha,,,actually,,sy da x kesah pon dy nk sokong my mummy,,>,<
knp???...sbb da mls nk pk soal hati n jodoh..(~_~)
HELLO!!! saye kecik lagi la nk pk KAWEN!!!
knpe sdre mare kt kmpg da sebok dok PK PASAL JODOH SAYE..
da beribu kali da mulot ni berkate ye my dear mom
" sy x maw pk lg pasal cinte la,,saye da mls nk pk dah,
buat aty x tenang je bile pk pasal cinte la ni
skunk ni saye cume cinte kt HISTORY JERK!!
bile masok kuliah HSA 101 aty sy berbunge2,,mcm di lamun cinte >.<
eah,,,btol ke x aq ni??x kn nk kahwen gnn buku kot(@_@)
buku xde tgn nk shake hand ngn tok kadi kn?
buku xde mulot nk ckp 'aq terime nikahnye nurazifah bt buang' kn??
abes la,,x sah,,! hahaha
wlu ape pon,,sy sayang aunty saye,,sebab,,,dy care sgt2 kt saye,
aunty saye baek,slalu manje kn saye,saye syg dy,dy sntiase d belakang dy n doa kn saye,,
anda ade??? msti ade kn,,kalo xde jgn jeles yerk,,,hehehe



Saturday, 10 March 2012

tapi bagaimana?????


curik lagu ending crite ni sat eah,,
da nk abes da crite ni,,tapi,,,nk download,,,nk yg fulll!!!!!!!
okeyh da,,,
actually nk crite pasal aty aq la ni,,
knp ngn aty aq???
aty aq x tenang,,knpe x tenang,,,sbb,,,hah! mls nk crite,,bia tam spider yg nyanyi,,heheh
nah!! amek ni!! untuk si pencuri ~~>

Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta
Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada
Tapi bagaimana nak ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu
Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
sdap kan lagu ni,,, bes je nyanyi,,syok je,,tp dlm mse yg same,,beng!! tepat kne kt aty n otak aq,
huhuh,,ape nk jd ngn ko ni azie,,,da gler ker?????
my answer is : blom lg dear heart n brain!! >,<


meeting + discusing + eating + dancing + singing = raining

hari yang cukup bahagie,,,semalam la,,bukan ari ni yek,,,hehehhe >,<
motif nyer???????? sbb sye ade lepas gian,,tp sekejap jer,,,
ape yg saye wat??? saye dance!!!!!!!!!,,,zapin ler,, but pekajang de luffy laen sket ngn saye kot,,
mungkin sbb dy laki sy pmpn,,,(^_^)

ha,,,ni pic time melepak atas katil bete,,,da siappon smpt lg kn lending,,heheh
mule2 faizah dtg blek,,kami lepak2 n mkn mel tungu de luffy blek meeting adikarma,,
yg syok nyer,,da bes2 lepak,,yg aq ngh layan lagu,,si faizah ngh men game,,de luffy cntc soh turon cafe!
kami b2 tepinge2,,knp?? sbb da la aq aras2, x gne lift,then nk g cafe nek tange,,so kne tron bwh mane yer??
hahhaha,,naseb2,,,(otk ting tong sat),,, smpi2 je de luffy wt muke x puas aty sbb kami smpi sangt2 AWAL
hampir kene lastik ngn getah,slmt i bukan cicak women,klu x da lme i cabot blek bilik..>,<
so kami stat meeting mel tgk tb 2!!lord of the ring!!! sangat syok,tp x phm ngt sbb da lupe jln crite dy,,(-_-')
bile ujan makin lebat,,aty ku makin sakit! sbb line da bengong,,
so kami nek foyer pejabat n lepak kt sane,,ha,,time ni la yang best,,,hehehe
nk tw knp? sbb............ de luffy bwk speaker curik!! yusz punyer,,kot,,,

yahhh,,itu dia si penjenayah ngah sebok carik line...
dan pembantnye adora carissa tgah bz seting speaker yg di curik,,
d sebabkan wire speaker tu berselirat,,
aq dgn penoh span santon nye merungkaikan wire tu ngan rakus
opsss tadi kate sopan,mcm mane ni ek??? suda tidak logik,,ad 2 penyataan berbeze
tibe2 bile tes jerk.. speaker sebelah x bunyi,,haha
kami dgn gabra nye tros buat xperimen plus jd pomen,,
aq nk crik kepastian,,aq wt idea giler,,(~_~)
aq tpon yusz kt kubang kerian,,
perbualan aq ngn yuz ( lebih kurng mcm ni la)=
aq= yus ko ngh wt pe?
yuz= aq bru lpas makan ni,knp tpon aq
aq= ko ade speker x( dlm aty: saje je wt2 tnye,,he,,he,,he,,)
yus= ade,amek la,g ckp kt fatah
aq = ha okey (dlm aty : fatah da bwk turon da~~hahaha)
eah lg 1,,,speaker ko okey ke x eak?( ni la soklan yg aq nk tnye sbnrnye)
yusz = okey,,,oke je(dlm aty : glupp! mati beta!)
aq: oh ye ker,,, (dlm aty: >< (pnjm smbol patah nahi)
yusz = tapi wire dy da longgar sket,ko ketat2 kn( dlm aty : ni la ayt aq nk!)
aq dgn senyum simpol nyer = ha,,okeyh ( selamat! hahahaha)


si de luffy tersenyum simpol wlupon lappy x dpt line
si sara pule tersenyum comey,,sbb x bwk pape then dok bertanye n menyanyi ngn kami je kn
si adora carisa plakngh serius,,x taw la ape dy dok crik,,
pasal A. J. P. Taylor kot,,(^_^)
pic ni kabor coz x bukak lmpu lg time ni,,hehehe...








bas,,,oh bas,,,,,,


cntk x pose budak ni???
cntk x tmpt ni??
mcm nmpk nice je kn,,,
padahal aty ngh berbunger sbb bas x kunjung tibe!!!
sempat aq menyanyi berjuta jenis lagu tepi jalan,,,
da la btol2 tepi jalan aq prking,,,
owg tgk wt x tw je,,
mane x nyer,,tmpt owg,klu kt joho x brani den nk wt lagu ni,,(^_^)

sopan x saye???hehehehhe
sopan kn,,,
ni la time tngkp feel time nyanyi lagu BILA APRIL
sdap kn lagu tu,d tmbh sore yg merdu ni nyanyi
makin cerah pokok hari,,,
tmpt ni sbnyry nye dkat dpn balai polis bayan lepas tw,,klu nk tw la 

blek je smpi usm tros g mkn kt anjung semarak,,,

bile kenyang,,mule menapak ke libry untk crik buku,,, (^_~)
baik kn i,,?hehehe
slmat jmpe ape yg di cari,,
mengalahkn crik jodoh plak bile cari buku tu!!!




Friday, 9 March 2012

terukir di bintang

video

my dear frenz penah mx lagu ni,,,
request soh aq nyanyi,,
tp time tu aq x tw plak pasal lgu ni,,,hehehe
tp skunk da ade da
tu pon mx sumbangan eter...
syok2,,,sdap lagu dy,,
tp nk nyanyi kn untk sape ni???
hahah,,,aq da mule sewel,,,(^_^)

buat sape yg akan lafaz kan "aq terime nikahnya nur azifah binti buang dengan mas kahwinnya rm++++ tunai,,,"
hahaahaha amek ni!~~~~>
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu


my wish --> get a gread 'arjuna'



Thursday, 8 March 2012

keberkatan,,,(~_~)

cntik kn gadis ni???
comey kn???
tp muke dy mcm tgh sedih n byk prob kn??
mcm ni la jiwe aq skunk ni,,,
knp jiwe aq x tenang,,???
sbb,,,my mother,,,
rmai membe ckp,ikot ckp mk,,
redha mk tu penting,,
tp aq dpd dlu degel,x dgr ckp mk,,tu yg idop x bpe nk berkat kot,,
tp skunk ni aq da bek da tw,,,(^_^)
maw jd budak bek,,yg mk syg n sanjung,,
bap pelajaran memg da xde prob,
mak aq da redha aq x maw jd cikgu,,(^_^)
jahat kn aq?sbb pnh wt mk aq nges smte2 sbb x maw jd ckgu
skunk ni,,aq x maw la mcm tq tu lg,,
ni mungkin sbb aq da besa,mk aq spoting plak bile bincang pasal jodoh ni (-_-')
td aq doq tnye mk aq,,
dy ske x ngn sape aq bkwn skunk,
ngn slumber mk aq kate "MAK X SUKE" glup?? btol ke ape yg aq dgr??
tp aq da lme tw dpd my kazen,so aq da trime kenyataan..:(
aq tnye lg,,mk suke x klu kakak kawan ngn membe kt USM??
mk jwb" MEMG MK SUKE..."
sdey jugak bler dgr,,tp x pe la,,
mak kate,,crik yg dpn mte skunk ni,,tw aty budi,tw dy dpn mte aq
so0 ape yg kwn aq tu buat,aq tw,aq nmpk,,
kalo jaoh,,susah,,sowg kt johor,sowang kt penag,,(^_^)
aq pon kate,,aq x jmpe spe2 lg kt sni,n xde niat nk mencari yg len,,
then aq tnyer,,mak suke x kalau kakak ikot ckp mak??
mak aq kate " MMG MK SUKE,dpt BERKAT MAK..(-_-")
hui,,,da men bab berkat,,,ape boley buat????
kne serah pade takdir je la,,
my conclusion is,,~~~>
da x maw pk bap ni lg,,pale da ckp pening,,
tp aty da tenang sbb da discus ngn my mom,,(^_^)
aq cume ckp kt mak aq,,,doa2 je la aq dpt JODOH YANG BAEK
aq pon x pasti sape jodoh aq,,
ngn sape2 pon aq x kesah,,yg penting mak aq REDHA n SUKE
this is bcoz,,,aq sowg je ank PMPN dlm fmly aq,,
ayt mak aq yg pleng aq suke
"CRIK LA KT USM TU,YG X LAWA PON MAK TERIME,,(-_-')
dlm aty aq" amboi mak!! nk ke mk dpt menantu hodoh,,ank mak ni pon x maw mak~~~"
huhuh,,ape la mak ni,,wt lawak je,,punyer nk aq crik jodoh kt sini
pai yg hodoh pon snggop wt menantu,,
tp aq alasan yg mk aq bg td memg aq x dpt bangkang,,,btol ape yg mk ckp tu
aq terime bulat2,,sbb xde yg salah dlm ayt mak aq tu,,,
so azie,,,,tenang kn la jiwe mu,,
bercinte la dgn ape yg ko minat
my heart is 4 history,,,



hYe si GentLe,,c'k@cAk...~_~

awak3!!!!!
msti awk tekejot kn bile tgk bnde ni,,?
tu pon bile awk tw sy ade blog n crite pasal bnde ni la kn,,(^_^)

an ingt lg x pic ni??time ni kite otw blek dpd PINGK ke ape kn
an ajak azi amek pic kn,,,how swet an time tu,,hahaha...(^_~)
x sngke da lme jugak kite knal kn,,,
azi pon slese cntc ngn an,,
ehemm ni part nk puji ni,tp azi psan dlu spye an x perasan
an baek,,slalu sopan ngn azi,an gentle,
azi ske rmbot an,,hahah,,,mrepek kn???
msti an ckp azi da x btol,,
ye,,azi da x btol sbb asyik skype ngn an,,
tp ngek nyer,,,line asyik x clear je kn,,
sket aty azi,, (-_-')
tp xpe,,,yg pntg dpt tgk an yg sengal tu,,hahaha
my wish is: kite stil mcm ni smpi bile2,,x maw kot kehilangn owg yg mcm an,,
tp x tw la kn klu an da x maw kawan ngn azi,,kn2???
msti ade an ckp,,bosan la ngn azi,,(sdey la mcm ni klu btol2 ade,,huhuhuhu)
so,,,what can i say is~~~> sooooo gladdddddddd coz have u (~_~)

Wednesday, 7 March 2012

oh sayang ku


inilah dia buku kesayangan ku,,sangat menarik dan tertarik,,
nme daling i ni LSP 300 tw..(^_^)
wrne dy cntk,,wrne ungu,,tp dlm dy lg menarik,,
penoh bait2 cinte bagai ayat dari pujangga untuk si tercinte,
sbb kn beta bukan si tercinte akan london guy,,bete x bape nk phm puisi cnte tu!
bese akan pening2 lalat bilw bukak bnde tu,,haha
rase mcm ngh bce tulisan palava n sanskrit pulak dahhh
opppssssssssss!!!!!!! ape yg aq mrepek ni???
mungkin sbb nkamek mood buat keje kn
tu la azie,,len kali,jgn wt keje lmbt2,esk nk anta bru la ni nk buat
mane la x blur,,kalo sehelai 2 x pe la jugak kn,,
sadis2,,,isyh3,,,,
da la,nk smbong wt...
t ade monkey garang mara,,,keh,,keh,,keh..>,<


f0rMaL d@yZ


motiff ltak pic ni????
cewwaaahhhhh..da bermotif2 plak skunk ni yer..^_^
hari ni timbol ke gilaan aq,,,nk tw knp??
sbb aq pkai formal ary ni
kemeje kelabu..n slack itam..ngeh3...
formal kn?bese pakai t'shirt ngn jeans jer,,
ntah mmpi ape smlm mlm,,,da ary ni jd budak bek
dlm dewan td aq nyanyi lg ku juga mencintaimu by saiful
sdap kn lagu tu??aq pon x tw knp nyanyi,,aty ngah x maw pk pakwe,tp td berbunge2 aty ku
smpi lect tnye nk teruskn lect ke x,,aq ley jawab teruskan!
1 dewan dgr kot!! sbb aq dok blakang,,n lect dengar!!
ohhhhh,,,tidak!!! da la tdaq giler dlm dewan.@_@
x sngke plak le tintong mcm tu skali..
tp aq pasan,,ade owg tgk aq 2 kali time aq pkai kmje,,heheh,,terkejot ler tu!
tp mungkin salah ku kuje menyanyi ngnpenoh kesengawan,,
pokok hari hujan smpi kemalam!!!
aahhhhhhhhhh~~~~~~~~~
esk taubat x maw nyanyi lagi,,kehkehkheheheh

Tuesday, 6 March 2012

dance,,,tari,,,pentas,,,menari,,,step,,muzik,,,tenpo,,,thats me!


okeyh,,,
fine,,memg aq x kn sangkal lg hakikat yg 1 ni
aq memg xley lari dari jiwe aq sjak dpd dlu
aq tnpe tarian ibarat badan tnpe jiwe @ soul
so,,aq amek kesimpulan,
x maw da tegah2 kate hati,
jalani ape yang ade ngn aty yg terbuke
klu da nasib kn,,da minat,x kn nk halang
1 perkare lg yg aq belajar sjak kblakangan ni
"otak x boley sangkal kate hati"
so0,,nurr azie,,dgn jaye nye ko kne kmbli pd dri ko yg asal okeyh!
x maw jd hipokrit! jd dri sndri
klu da tu jwe ko,minat ko,,ape ko nk dalih2
terus kn!!!!!!!!!!
tp,,,mcm mane nk p ni,,x de geng,,seme xde,,,
awe xde,,nori xde,,ikin xde,,ecah xde,,fatin syuhada xde,,azhar ngn aiman pon xde,
petah xde,ziana xde,,sape nk tman aq menari ni,,
xde keyakinan untuk sme ni,,
berade di tmpt owg buatkn aq kurang keyakinan diri,,(-_-')
okeyh,,juz foolow de way that i chose,
ape2 je la,,malas maw pk da,,!!!!!!!
sekian~~